Ravintolassa syöminen on luksusta arjen keskellä. HappyCard tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä syömään paikallisiin ravintoloihin aikaisempaa edullisemmin.

Vai miltä kuulostaa ajastus 25 prosenttia edullisemmasta ruokailusta?

Osassa eturavintoloita saat  mahdollisuuden tarjota edun myös ystävällisesi tai perheelle, 1-4 henkilölle.

HappyCardissa on mukana ravintoloita Jyväskylästä ja Helsingistä ja lisää tulee koko ajan.

 

Ravintola Vesilinnasta etuja HappyCardilllaRavintola Vesilinna sijaitsee Jyväskylän paraatipaikalla, Harjun laella. Vesilinnassa voi nauttia niin lounaasta kuin a´la carte -illallisesta, hyvällä säällä suurella terassilla.

Ravintola Vesilinnasta saat HappyCardilla 25 prosentin edun 1-4 lounas- tai pääruoka-annoksesta pois lukien erikoispyhät sekä erikoislounaat ja menut.

 

RavintolaTaikuriStreet Food Bar Taikuri tekee street foodia suurella sydämellä Jyväskylän keskustassa. Taikuri tarjoaa tuoreista, lähella tuotetuista raaka-aineista koostetut herkulliset street food -annokset. Tiesitkö muuten että tämä paikka palvelee myös yönälkäisiä?

Street Food Bar Taikurista saat HappyCardilla 25 % koko tuotevalikoimasta pois lukien alkoholituotteet.

 

Ravintola Buugin lounasbuffet on monipuolinen, täyttävä ja terveellinen.

Lounas arkisin klo 10.30-14 ja lauantaisin klo 11-15.  HappyCard -etu on henkilökohtainen

 

 

 

Buugissa nyt mukana myös jatkuva etu 10%, jonka voit käyttää vaikka päivittäin.

Etu koskee normaalihintaisia ravintola- ja liikuntapalveluita sekä kokous-, tyhy- ja synttäripalveluita

 

 

Cafe Vilhelm Palokka Cafe & Catering Vilhelm tarjoaa ruokaa hyvällä maulla arjesta juhlaan! Vilhelmin kaksi catering/lounasravintolaa sijaitsevat Palokassa ja Seppälässä.

Molemmista Vilhelm -ravintolasta saat 25 % edun. Etu on henkilökohtainen eikä koske 10*ruokalippuja.

 

Cafe Elonen Jyväskeskus Elonen tarjoaa makuelämyksiä parhaita raaka-aineita sekä valmistusmenetelmiä hyödyntäen. Elosen tuotteita löydät niin päivittäitavarakaupoista kuin omista kahviloista ja ravintoloista.
Eloselle on kolme uniikkia etua; 25 % lounasedut Jyväskeskuksen ja Jämsän lounasravintoloihin sekä Cafe Elonen Jyväskeskukseen. Edut ovat henkilökohtaisia

 

 

HappyCardilla saat 25 % pois Mummin Pullapuodista tehdystä normaalihintaisesta ostoksesta.
Mummin Pullapuoti on perinteinen kahvila/konditoria Jyväskylän Forumissa, jossa leivotaan joka päivä ihanan tuoreita herkkuja perinteisistä pullista aina leivoksiin ja täytekakkuihin.

Mummin Pullapuodista saat 25 % edun koko tuotevalikoimasta. Etu ei koske catering -tilaisuuksia.

 

 

TakeT:n HappyCard -edut saat koko tuotevalikoimasta Jyväskylässä ja HelsingissäTakeT on Jyväskylän kävelykadulla sijaitseva uusi teekauppa, jonka valikoimista löytyy taatusti jokaiselle jotakin -teelaatuja kun on jo yli 200.

TakeT:stä saat myös oheistuotteita sekä lämpöisen kupin teetä mukaan. TakeTn löydät myös Helsingistä. TakeT:stä saat 25 % edun kaikista normaalihintaisista tuotteista

 

 

Nyt mukana myös jatkuva etu 10%, minkä voit käyttää vaikka päivittäin.