Aina urheilun ei tarvitse olla perinteistä salilla tai lenkkipolulla hikoilemista! Hyvän sään sattuessa on mukava lähteä kokeilemaan uusia, erilaisia lajeja. Myös sisälajeissa löytyy valinnan varaa keilailun, biljardin  ystävillä.

 

BuugiBuugi Liikunta- ja hyvinvointikeskuksessa

pääset harrastamaan urheilua monipuolisesti perussalitreenin ja ryhmäliikunnan lisäksi myös palloilu- ja jääurheilulajeja. Buugista saat HappyCardilla 25 % edun kaikista normaalihintaisista liikuntapalveluista sekä kokous-, tyhy- ja synttäripalveluista. Etu ei koske 12 kuukauden kortteja, Personal Trainer -palveluita eikä Liikuntaleirejä. Etu on henkilökohtainen.

 

SilverBarSport bar Silver on olohuone keskellä Muuramea.

Silver Bar on koko perheen ravintola, jossa ajan saa kulumaan mukavasti keilailun, biljardin tai livemusiikin parissa.
Silverin 25 % etu on henkilökohtainen eikä se koske sarjakortteja tai alkoholituotteita.

 

 

Laukaan Peurunkagolf

Ronald Freamin suunnittelema Laukaan Peurunkagolfin kenttä avattiin vuonna 1989. 18-reikäinen kenttä sijaitsee Laukaassa luonnonkauniissa järvimaisemassa kahden järven välisellä kannaksella. Meiltä löydät maastoltaan vaihtelevan, haasteellisen ja hyvin hoidetun huippukentän. HappyCard -etu koskee greenfeetä 1-4 henkilölle.

 

Lilliputti Minigolf tarjoaa ajanvietettä ja herkullisia jäätelöannoksia.

Lilliputti Minigolf

on Kuokkalan sillan juurella, satamassa sijaitseva pieni kioski, jonka kesäisiin palveluihin kuuluu mm. minigolf. Lilliputista saat myös maistuvat jäätelöannokset.
Lilliputti Minigolfista saat normaalihintaisista minigolfkierroksista sekä tuotteista 25 % alennuksen HappyCardilla, myös ystävällesi.

 

Kaikki nämä edut löydät HappyCard -sovelluksesta. Näyttämällä etukuponkia liikkeen kassalla, saat 25 % edun ostoksesi loppusummasta. Jokainen HappyCard -etu on käytettävissä kerran kuukaudessa.
Jos sinulla ei vielä ole HappyCard -palvelua puhelimessasi, voit ladata sen puhelimesi sovelluskaupasta.

Rekisteröidy tästä